Předkrmy

Cuketový tatarák, kapary, opečená bageta 1a, 3, 5, 7, 10

145 Kč

Vepřový bok Sous vide, cider, pastinákové pyré 7

175 Kč

Pečený kozí sýr ve filo těstě, pyré z červené řepy 1a, 3, 7

185 Kč

Grilované tygří krevety, česnek, chilli, koriandr, limeta 1a, 2, 3, 7

285 Kč

Variace předkrmů pro dvě osoby

380 Kč

Polévky

Houbový krém, lanýžový olej 1, 7, 9

125 Kč

Hovězí vývar, tyrolské knedlíčky, zelenina julienne 1, 3, 7, 9

110 Kč

Hlavní chody

Candát na grilu, pečené brambory, hráškové lusky, smetanová omáčka z čerstvého kopru 4, 7

395 Kč

Kuřecí supreme, fenykl, šalotka, mrkev, omáčka beurre blanc 7, 9, 12

330 Kč

Králičí roláda, petrželové noky, glazovaná mrkev, nakládaná červená cibule 1a, 3, 7, 9

380 Kč

Filátko z mořského vlka, risotto nero 4

390 Kč

Hovězí pečeně na smetaně, karlovarský knedlík, brusinky 1a, 3, 7, 9, 10

385 Kč

Kachní prso pečené do růžova, pyré z červeného zelí, šalotkové krokety 1a, 3, 7, 9

410 Kč

Hovězí steak dne z farmy Palečkovi, fazolové lusky s hlívou ústřičnou, omáčka bearnaise 3, 7, 10

630 Kč

Steak z květáku, bramborové pyré, s cizrnou a rukolou 7

285 Kč

Grilovaný sýr halloumi, středomořská pečená zelenina 6, 7

330 Kč

Grilovaná vepřová panenka, zeleninový gratin, špenát, omáčka demi – glace 7, 9, 12

395 Kč

Saláty

Variace listových salátů s grilovanou řepou, gorgonzola, pekanové ořechy 7, 8e, 12

235 Kč

Poke bowl s uzeným lososem 4, 6, 8, 11, 12

305 Kč

Poke bowl s tofu 6,8,11,12

275 Kč

Římský salát s grilovaným kuřecím prsem, slanina, ančovičkový dresing, Gran Moravia 1a, 3, 4, 7, 10

265 Kč

Dezerty

Baileys cheesecake s hoblinkami čokolády 1a, 3, 7

165 Kč

Duo pavlova s ovocem a ořechy 3, 7, 8c

165 Kč

Variace sorbetů nebo zmrzlin 7

165 Kč

Belgický čokoládový dortík s malinami 1a, 3, 7

165 Kč

Pošírovaná hruška se sorbetem z lesního ovoce 7, 12

165 Kč

Seznam alergenů získáte na vyžádání u obsluhy.

Napište nám

Newsletter

Kontaktní formulář

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Newsletter

Pro přihlášení k newsletteru vyplňte Váš e-mail
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.